Кримський півострів - це дуже привабливий для інвестицій регіон. Крим взагалі і Євпаторія зокрема - місце, давно відоме багатьом своєю унікальною природою, близькістю до моря і розвиненою сучасною інфраструктурою, тому про покупку готелю в цих краях замислюються багато бізнесменів. Якщо ви належите до їх числа, ми готові запропонувати вам найрізноманітніші варіанти: маленькі і великі готелі, а також пансіонати за вигідними цінами.

Придбання великого готелю або санаторію, побудованого ще в радянський період - це можливість стати власником нерухомості, переваги якої полягають у вигідному територіальному розташуванні і значних площах. Однак візьміть до уваги, що управління таким комплексом може виявитися досить трудомістким.

Еще один вариант вложения финансов — ... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: sharmandmoda | Дата: 08.06.2017 | Коментарі (0)

Микронаушник – это устройство,  предназначенное для скрытой радиосвязи. Длина этой техники, в зависимости от модели,  становит всего несколько миллиметров. Основной спектр действия наушника  – передача и воспроизведение звуковой информации. Главная цель, которую преследовали изобретатели – скрытость от посторонних глаз. С внешней стороны,  микронаушник напоминает небольшую капсулу. В нем отсутствуют какие-либо провода. По принципу работы микронаушник в красноярске  сильно похож на обычные наушники. Пристрій, поміщене в вушну раковину, просто неможливо побачити із зовнішнього боку. Незважаючи на мініатюрні розміри - воно зручне в експлуатації. Микронаушник дуже просто помістити і витягти з вуха. Простота пристрою в експлуатації забезпечена тим, що винахідники придумали все до самих дрібниць. До мі ... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: sharmandmoda | Дата: 08.06.2017 | Коментарі (0)

Отличие коротковолновой радиосвязи заключается в значительно более высокой дальности связи по сравнению с УКВ - при использовании эффективных направленных КВ-антенн и необходимых условий прохождения радиоволн - возможно установить радиосвязь на расстоянии до нескольких десятков тысяч километров. Можно купить трансивер на сайте helloradio.ru. У деяких випадках КВ трансивери для радіоаматорів вимагають використання додаткового обладнання - блоки живлення, узгоджувального пристрою (антенний тюнер), але в цілому це досить збалансоване пристрій за своїми можливостями.

 

Особливостями даних приймально-передавачів є багате функціональне оснащення і широкі можливості в процесі експлуатації. Крім того, КВ трансивери можуть працювати в різних діапазонах - від низькочастотних (довжина хвилі 160 і 80 метрів) до високочастотних 10м і 6м, в ряді випадків деякі трансивери забе ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: sharmandmoda | Дата: 08.06.2017 | Коментарі (0)