Привіт всім, хто вирішив не зробити крок, а в'їхати в майбутнє! У нас є відповідний для цього транспорт. З ним, поки і в метро, і в машину свою можна сісти. Але вже після першого використання ви точно будете уникати громадського традиційного і такого нудного транспорту. Гіроборд - надійний соратник тих, хто хоче випередити нинішні тенденції моди.
У моделей різні потужності і швидкості руху. Для дорослих - це близько 12-19 км / год. Smartway, доступний в Росії, можна замовити майже в будь-якому кольорі. Він може бути не відрізнити від кольору вашого взуття, і перехожі будуть думати, що колеса прикріплені прямо до підошви!
    Купить гироскутер цена можно для каждого и для любой цели. Производитель предлагает целых восемь моделей!
    Міні ... Читати далі »

Переглядів: 555 | Додав: sharmandmoda | Дата: 07.06.2017 | Коментарі (0)

Сербію поки складно назвати «розкрученим» напрямом, проте в одному з видів туризму вона вже зараз з легкістю дасть фору багатьом країнам. Йдеться про оздоровчі турах: місцеві курорти по праву вважаються одними з кращих в Європі за кількістю і поєднанню лікувальних факторів. При цьому вони мають у своєму розпорядженні цілком сучасним обладнанням і виставляють надзвичайно помірні по «середньоєвропейським» мірками ціни на свої послуги. Інші плюси Сербії туристичної: хороша природа, м'який клімат, широкі можливості для полювання і риболовлі та непогана історична «екскурсійна».

Скромно выглядывающая из-за плеча более раскрученных в горнолыжном смысле соседей по Европе, туризм сербия зимою завлекает нынешнего разборчивого туриста низкими ценами, близким перелетом и славянской душой. Стан схилів можна визначити однозна ... Читати далі »

Переглядів: 563 | Додав: sharmandmoda | Дата: 07.06.2017 | Коментарі (0)

Автор статті розглядає демотиватори як вид мережевого творчості мовної особистості, аналізуючи їх в якості одного з типів креолізованного тексту і класифікуючи за типами відносин, що існують між вербальною і іконічної частинами. В статье демотиватор понимается как синтез заключенного в черную рамку изображения и двух видов текста белого цвета, поясняющего данное изображение. Серед відносин між вербальною і іконічної частинами демотиватор автор виділяє автосемантіческіе і сінсемантіческіе і встановлює, що автосемантіческіе відносини характерні для текстів з частковою креолізації, при якій іконічним компонент не є обов'язковим для правильного розуміння вербального компонента, а сінсемантіческіе відносини притаманні текстам з повною креолізації, в яких вербальна частина не може бути правильно зрозуміла без іконічного компонента. У статті також описуються функції демотиваторів і цілі учасн ... Читати далі »

Переглядів: 576 | Додав: sharmandmoda | Дата: 07.06.2017 | Коментарі (0)