19:29
Микронаушник

Микронаушник – это устройство,  предназначенное для скрытой радиосвязи. Длина этой техники, в зависимости от модели,  становит всего несколько миллиметров. Основной спектр действия наушника  – передача и воспроизведение звуковой информации. Главная цель, которую преследовали изобретатели – скрытость от посторонних глаз. С внешней стороны,  микронаушник напоминает небольшую капсулу. В нем отсутствуют какие-либо провода. По принципу работы микронаушник в красноярске  сильно похож на обычные наушники. Пристрій, поміщене в вушну раковину, просто неможливо побачити із зовнішнього боку. Незважаючи на мініатюрні розміри - воно зручне в експлуатації. Микронаушник дуже просто помістити і витягти з вуха. Простота пристрою в експлуатації забезпечена тим, що винахідники придумали все до самих дрібниць. До міні навушника прикріплена тонка волосінь, завдяки якій, його використання принесе споживачам тільки задоволення.

Блютус гарнітура - це пристрій, завдяки якій можлива зв'язок з міні навушником. Вона має невеликі розміри, і використовується, також, потай від сторонніх очей. Гарнітура оснащена мікрофоном. Він може бути двох видів: вбудований або виносний. Головним призначення гарнітури є передача сигналу на мікронаушнік. Блютус гарнітура - це середина ланцюжка передачі сигналів - від навушника до телефону і співрозмовнику. Її необхідно підключати тільки до тієї техніці, яка має блютус з'єднання. До них відносяться: плеєри, телефони, диктофони та інші. Гарнітура дуже легко ховається під одягом, і під час зв'язку, залишається невидима для сторонніх людей. Діє блютус гарнітура на великій відстані, діаметр якого становить - 10 метрів. За умови використання мікронавушники в режимі роботи, і завдяки спектру дії гарнітури - телефон можна тримати в сумці, кишені.

Телефон - це пристрій, що допомагають з'єднаються вас з помічником по GSM зв'язку. Для підтримки бездротового зв'язку необхідно використовувати стільниковий телефон, який має підключення до Bluetooth, і iРhone. Завдяки GSM - зв'язку ваш друг, з яким ви ведете розмову, може перебувати в будь-якому місці. Приємним доповненням комплекту є можливість підключення до техніки, що відтворює аудіо інформацію і в той же час, має підключення до блютус: диктофони, аудіоплеєри і т.д.

Переглядів: 548 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar