21:05
Професійний монтаж кондиціонерів - гарантія продуктивної роботи Вашої кліматичної системи

Робота абсолютно будь-якого кондиціонера безпосередньо залежить від правильності його установки. Оптимальним часом для монтажу кондиціонера - є час ремонту Вашого приміщення, тому що під час ремонтних робіт є можливість проштробити стінку і заховати туди все кабелю і магістралі, або заховати в стелю або підлогу створюючи таким чином прийнятний вид в приміщенні. 

Монтаж кондиционера в Сочи
Установка кондиціонера - комплексний і багаторівневий процес, що вимагає знань, навичок і величезного досвіду в цій сфері діяльності. 
Згідно з даними статистики - першої з причин поломки будь-якого кондиціонера є недотримання при виконанні монтажних робіт і неправильної експлуатації кліматичного обладнання. 
Тому, виходячи з вишеперечісленного- можна зробити висновок, що при покупці кліматичної техніки, краще віддати перевагу спеціалізованим організаціям і кваліфікованим фахівцям, у яких досвід роботи в даному напрямку не менше 5-10 років. 
Компанія «Київ Комфорт» має в своєму штаті досвідчених і кваліфікованих співробітників, які мають не малий досвід роботи в сфері вентиляції, кондиціювання та опалення, а це означає, що Ви сміливо, можете звертатися в нашу компанію і довірити нам монтаж вашої техніки будь-якої складності в Києві та регіонах.

Установка кондиціонерів в Києві: порядок проведення робіт

Установку кондиціонера найкраще проводити під час ремонту, щоб трубопровід, що з'єднує внутрішній і зовнішній блоки, не зіпсував інтер'єр. Перше, що потрібно зробити, - визначити майбутнє місце розташування кондиціонера. Внутрішній блок необхідно розмістити таким чином, щоб він був якомога менш помітним. З цим Вам допоможуть фахівці з установки, які запропонують найбільш підходяще місце для агрегату.

Найчастіше внутрішній блок розміщують на правій або лівій стіні від вікна, а якщо між рамою вікна і стелею не менш 30 см, то над вікном. Це дає можливість зменшити довжину дренажних труб і електричних кабелів, знизивши витрати на монтаж системи. Установка зовнішнього блоку на зовнішній стіні в безпосередній близькості від вікна або балкона дозволяє обійтися без спеціальної підйомної техніки та послуг промислових альпіністів, що також скоротить Вам вартість монтажу і полегшить подальші сервісні роботи.

Після цього здійснюється штробление стіни на глибину 4 см і ширину 5 см. В отриману штробу закладається траса. Фахівцем-електриком підводиться кабель на внутрішній або зовнішній блок (залежить від особливостей підключення). Після поклейки шпалер встановлюється внутрішній блок системи.Коли монтаж обох блоків закінчений, вся система вакуумируют - до сервісного клапану одного з кранів зовнішнього блоку через колектор під'єднується вакуумний насос, який відкачує повітря з міститься в ньому вологою. На завершення робіт кондиціонер заповнюється фреоном і включається.

Увага: перед замовленням монтажу кондиціонерів в Києві обов'язково поцікавтеся, чи виробляють фахівці компанії перед запуском техніки вакуумирование всієї системи.

"Київ Комфорт" - професійна установка кондиціонера поразумной ціною

Звернувшись в компанію "Київ Комфорт", Ви отримаєте професійну підтримку на всіх етапах: від консультування щодо кліматичного обладнання до його установки. У своїй діяльності ми орієнтуємося на довгострокову співпрацю з замовниками, тому виконуємо свою роботу на найвищому рівні. Крім того, Ви обов'язково отримаєте дворічну гарантію на установку. Наша компанія здійснює монтаж кондиціонерів в Києві і Київській області.

Пам'ятайте: професійна установка - запорука довгого і надійної роботи кліматичної техніки.

Переглядів: 537 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar