11:18
Печать по оттиску

 

В этом разделе мы с Вами разберемся, что же такое печати по оттиску в химках. Відбиток - це текстове або графічне зображення, яке утворилося після натискання будь-чого на якийсь матеріал. У нашому випадку ми натискаємо печаткою на папір і отримуємо чорнильний відбиток. Нерідко буває, що власник друку втратив її або ж вона прийшла в непридатність. Однак у більшості випадків можна знайти в своїх архівах документи зі старим відбитком. Ось тоді ми зможемо прийти на допомогу і виготовити для вас нову печатку, по відбитку, простими словами кажучи, копію печатки.

Печать по оттиску      Печати по оттиску

Все, що Вам залишиться зробити - це відсканувати стару печатку і відправити зображення нам на електронну скриньку: shtampu@gmail.com. Наші дизайнери подбають, щоб нова печатка максимально відповідала минулого друку. Ми підберемо шрифти, які використовувалися в минулому друку, елементи захисту, окантовки і розмір відбитка. Якщо стара оснащення знаходиться в хорошому стані, наші майстри переклеїти тільки кліше, і Вам не доведеться переплачувати за те, що ще зможе Вам послужити. Ви заощадите від 35% вартості всієї друку.

Печать по оттиску   Печати по оттиску

Як Ви вже зрозуміли, зробити печатку, по відбитку не відніме ні у кого багато часу. Тепер непотрібно ні куди їздити для того, що б зробити замовлення. Просто відскануйте або, в крайньому випадку, сфотографуйте відбиток Вашої старої печатки та відправте його на нашу електронну пошту. Вже на наступний день наш кур'єр доставити її до Вас в офіс, і звичайно відразу ж можна приступати до звичної для Вас роботі з документами. Для того, що б забрати таку печатку, Ви повинні бути директором фірми або мати довіреність на отримання такої печатки.

Переглядів: 616 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar