09:36
ІНФОРМАЦІЙНІ ТАБЛИЧКИ

Інформаційна табличка призначена для доведення до відома споживача інформації про виробника (виконавця, продавця) згідно зі ст. 9 Федерального закону "Про захист прав споживачів". 

Кожне підприємство сфери послуг повинно мати одну або кілька таких конструкцій - за кількістю входів для населення. На информационные таблички повинні бути вказані наступні обов'язкові інформаціі про підприємство: зареєстроване (юридична) найменування підприємства; організаційно-правова форма; режим роботи підприємства. 
 
Інформаційні таблички в Казані інформаціонная1.jpg інформаціонная4.jpg 

ВИМОГИ ДО ІНФОРМАЦІЙНИХ ТАБЛИЧОК:

 

  • повинні розміщуватися на стіні будівлі поруч зі входом в підприємство або на двері входу так, щоб їх добре бачили відвідувачі. 
  • інформаційна табличка повинна мати розмір від 0,15 до 0,7 кв. м. Висота літер в тексті повинна бути не менше 2 см.
  • служать для забезпечення людей необхідною інформацією. 

Зручність такого способу надання необхідної інформації або реклами незаперечно. Почати оформлення зовнішньої реклами фірми можна з моделей, які прості у виготовленні, і, тому, прийнятні за ціною. Вони стануть невід'ємним атрибутом компанії, оскільки будуть нести не тільки рекламний, але і інформаційний зміст.

У компанії АЛЕКПРЕСС Ви також можете замовити оптову партію табличок на будинок з адресою . Для того, щоб оформити замовлення зв'яжіться з нами за вказаними телефонами або заповніть форму на сайті нижче.
Переглядів: 577 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar