11:40
Гофрокарт: производитель гофрокартона и гофротары

Гофрокартон є найпопулярнішим, технологічним і екологічно чистим пакувальним матеріалом, попит на нього надзвичайно високий. Популярність цього матеріалу і виробів з гофрокартону визначається в першу чергу його екологічною безпекою, можливістю вторинної переробки. Кроме того, гофрокартон обладает легкостью, пластичностью, достаточной прочностью, т.е. свойствами, делающими его незаменимым для упаковки самых различных товаров. Картонна упаковка виготовляється з високоякісного гофрокартону різної щільності і кількості шарів шляхом розкрою, просічки і вигину заготовок.

Arkada71.ru - успішно працює на ринку картонної упаковки, тари і гофрокартону більше десятка років. За час своєї роботи ми зарекомендували себе стабільним і надійним партнером, успішно співпрацюють з багатьма підприємствами і організаціями.

Ми володіємо власною виробничою базою і професійним обладнанням і на відміну від більшості сучасних гравців ринку гофроупаковки не є посередниками, які розміщують замовлення споживачів на сторонніх майданчиках юридично незалежних виробників і не декларуємо наявність величезного і багатого асортименту упаковки на своїх складах. Як і будь-яка серйозна виробляє компанія, ми працюємо виключно під замовлення. Сучасний розвиток ринку вимагає від наших споживачів створення ексклюзивної дизайнерської упаковки їх продуктів, що ми з успіхом їм і пропонуємо.

Переглядів: 783 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar