09:10
Гарячі тури по всьому світу

Офіційний девіз столиці Баварії - «Мюнхен любить вас». І дійсно, потрапляючи сюди, одразу легко відчути доброзичливу веселу атмосферу цього південно-німецького міста. Столиця федеральної землі Баварія  - це далеко не тільки і не стільки розвеселити розгульний Октоберфест , велика футбольна команда і «мекка» для любителів потужних автомобілів. Що розкинувся на березі річки Ізар, на півдні Німеччини, в передгір'ях Альп, Мюнхен приваблює своїми величними соборами з високими дзвіницями, розмашистими парадними площами, старовинними будинками з пишними фасадами і квітковими кошиками на вікнах.

Як дістатися до Мюнхена

Прямі рейси з Росії в Мюнхен виконують відразу кілька авіакомпаній - від «Нашого всього» «Аерофлоту» до німецької Lufthansa чи бюджетної Germanwings. Заказать Авиабилеты в Мюнхен можно на сайте www.online-wings.ru/aviabilety/. Тим, хто не любить літати, можна порадити поїзд до Берліна або Праги (далі - пересадка і знову поїзд або автобус до Мюнхена).

Як варіант - прямий автобус, що з'єднує столицю Росії зі столицею Баварії, однак готуйтеся провести в кріслі майже дві доби. Детальніше про всі можливі способи потрапити в місто читайте на сторінці як дістатися до Мюнхена .

Переглядів: 556 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar