17:21
Фитнес клубы и тренажерные залы Краснодара

Краснодар досить спортивне місто. У кожному районі знаходиться багато тренажерних залів. Від елітних фітнес-клубів до "агресивних" підвальних качалок. І ціни коливаються від 1000р за одну персональне тренування до 600 - 700 р. за місяць. В принципі непоганий тренажерний зал обійдеться вам при відвідуванні 3 рази в тиждень в 1200 - 1500 р. за місяць. Але пам'ятайте, що основа будь-якого залу і клубу - це тренери. Навіть в самому простому залі цілком достатньо снарядів для всебічної і різноманітною тренування. Я не хочу сказати, що в простих залах все тренери - генії, а в дорогих - ідіоти. Є хороші тренери, а є хороші продавці своїх послуг. Це різні речі.

Не раджу відвідувати клуби, де упор робиться тільки на персональні тренування. Якщо ви там не сплатите "персоналку" то всім буде на вас наплювати. І підхід тренерів при такій політиці клубу буде не на користь займається. Виходить, що якщо ти не в змозі оплачувати персональне тренування (середня ціна - 500 - 700 р. За одне заняття), то тренуйся як хочеш. Шукайте зали, де людьми займаються в групах. Так, там тренер не буде займатися тільки вами, але, повірте, якщо він хороший тренер, то буде приділяти вам достатньо уваги. Буде вас дійсно тренувати, а не витирати за вами соплі і прибирати ваші "млинці" на місце. Вартість ваших занять ніяк не відображається на ваші фізіологічні процеси. Запам'ятайте це.

В елітних фітнес-клубах ціна абонемента на 1 рік становить приблизно 30 000 р. Це без вартості тренера. Тобто в залі ви будете надані самі собі. Або купуйте персональні заняття (від 500 р. Одне заняття). Тим часом ефект від ваших тренувань буде залежати від кваліфікації тренера і від вашої активності та старання, а не від того наскільки ви раскошелетесь.

Хороший тренер замінить хороші тренажери, а ось хороші тренажери грамотного тренера не замінять ніяк . Це теж майте на увазі. Намагайтеся ходити в той час коли в залі мало людей. Це я думаю всім зрозуміло. Мало людей - багато уваги тренера (як правило).

Могу посоветовать тренажерные залы цены в краснодаре на сайте pelicanfit.ru/prices/

Переглядів: 590 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar