21:12
ФАС визнала необгрунтованою повторну скаргу «МРСК Центру» на підсумки торгів по «Воронежгорелектросеті»

Управління Федеральної антимонопольної служби по Воронезькій області визнало необґрунтованою повторну скаргу «мрск центра» на підсумки торгів з продажу майна муніципального підприємства «Воронежская міськелектромережа». Конкурсна комісія вірно переоцінила заявки учасників, повідомила кореспонденту «Вести-Воронеж» прес-секретар відомства Ольга Шендрик. Скаргу розглянули у четвер, 25 травня.
За словами антимонопольників, повторний підрахунок балів по підкритеріям «Кваліфікація персоналу», на якому наполягав «МРСК Центру», виконаний коректно.
- Згідно з аукціонної документації, кожен з учасників конкурсу повинен був надати дані про всіх працівників. Але ні у одного з учасників торгів, в тому числі і у «МРСК Центру», не було всіх необхідних документів, - уточнили в регіональному управлінні ФАС.
Нагадаємо, ПАТ «МРСК Центру» оскаржило підсумки конкурсу з продажу майна «Воронезької міськелектромережі» в квітні 2017 року, коли переможцем конкурсу стало московське АТ «ГЕС». Антимонопольники «частково задовольнили» скаргу, скасували підсумки торгів і наказали конкурсної комісії повторно оцінити заявки.

Повторно оцінку та зіставлення заявок провели 18 травня. Конкурсна комісія оцінювала кваліфікаційні та якісні пропозиції учасника, а також цінова пропозиція. Переможцем знову визнали АТ «Міська енергетична система» (ГЕС). Компанія запропонувала 1,81 млрд рублів.
«МРСК Центру» порахувала, що організатори торгів не виконали приписи антимонопольників, і повторно направила скаргу 22 травня. За словами представників компанії, АТ «ГЕС» та АТ «Енергоінвест» для оцінки заявок по підкритеріям «Кваліфікація персоналу» не підтвердили необхідної професійної освіти працівників. У свою чергу, ПАТ «МРСК Центру» такі документи надало, повідомлялося на сайті компанії.

Переглядів: 521 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar