20:54
Відновлення зубів вінірами. Все, що потрібно знати про це

 

Відновлення зубів вінірами - метод, який використовується в самих різних випадках. Показанням для його застосування, зокрема, є:

* Зміна кольору емалі депульпованих зубів, при пломбуванні каналів яких були допущені помилки;

* Флюороз (зуби в цяточку) - захворювання, викликане надлишком фтору в питній воді та їжі;

* Стирання зубів;

* Наявність диаст і трьом;

* Тріщини і відколи;

* Порушення форми зубів і ін.

У цих, а також у багатьох інших випадках відновлення зубів вінірами - єдино вірне рішення. Зрозуміло, як і у багатьох інших захворювань, лікування цього має список протипоказань - хвороби зубів (карієс, наприклад), ослаблення зубів, патологія прикусу, бруксизм і ін.

 

Але, якщо перешкод немає (рішення про це приймають фахівці), установка вінірів є відмінним рішенням. Ці композитні, керамічні або порцелянові пластинки встановлюються на передню частину зубів.Причому, сьогодні розвиток сучасних технологій дозволяє встановлювати їх аж до другого премоляра. Перевагою даної методики, в числі іншого, є її оперативність - буквально за один день вдається відновити пошкоджені або зруйновані зуби.

Існують кілька різновидів виниров. Терапевтичні виготовляються прямим методом, тобто безпосередньо на зубах пацієнта, прямо у нього в роті. Це складна, практично ювелірна робота, яка потребує високого професіоналізму лікаря, її виконує.

Ортопедичні вініри і люмінари - справа інше. Вони виробляються в лабораторії (не прямим методом) за зліпкам зубів, а потім лікар наклеює їх на зуб пацієнта спеціальним стоматологічним клеєм.

Люмінари - це ті ж вініри, нерідко іменовані «голлівудськими». Це надтонкі пластинки, для установки яких не потрібно обточувати емаль (в інших випадках це необхідна умова). Люмінари нерідко застосовуються в естетичній стоматології для створення так званої голлівудської посмішки. Це швидкий спосіб створити стрункий білосніжний ряд зубів. Люмінари вважаються найсучаснішими і досконалими накладками. Виготовляються з високоміцного фарфору, вони, незважаючи на свою малу товщину, володіють довгим терміном служби.

Скористатися цією та іншими аналогічними послугами можна, звернувшись за допомогою до професіоналів. Зі свого боку ми хотіли б рекомендувати фахівців стоматологічної клініки «Всі свої», висока кваліфікація яких не викликає сумнівів.

Переглядів: 267 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar