20:40
Унікальні бамбукові подушки від Постельтекс-Плюс

 

Компанія Постельтекс-Плюс виробляє найрізноманітніші, а головне високоякісні постільні приналежності. Можна придбати або замовити індивідуальний пошив ковдр, подушок, простирадл, наволочок, підковдр, напірників і наматрацників. Але, в цій статті ми детально розглянемо подушки Постельтекс-Плюс , які виконані з бамбука.

Подушки з бамбука

Багато сучасні люди вважають бамбукові подушки просто елементом екзотики, але в дійсності, це дуже корисна для щоденного користування річ. Завдяки використанню сучасних технологій, Постельтекс-Плюс використовує для створення своїх подушок, якісно оброблені бамбукові волокна, які представляють собою м'який матеріал, істотно перевершує навіть бавовняні вироби.

Варто обов'язково зазначити, що подушки, зроблені з бамбукового волокна набагато корисніше своїх побратимів, виконаних з пуху і пера.Тому, що бамбукові волокна виключають ризик появи негативних бактерій і кліщів. А речовина «bamboo kun», яке є в складі волокон бамбука, успішно запобігає появі різних комах. Вченими доведено, що сімдесят відсотків бактерій, які виявляються на бамбуковому волокні, знищуються природним чином.

 

Завдяки всім цим якостям, подушки з бамбука від Постельтекс-Плюс можуть використовувати навіть ті людей, які страждають від таких неприємних явищ, як астма і алергія.

Бамбукові подушки прекрасно регулюють температуру, тому, навіть в спеку ви будете відчувати комфорт, оскільки волокна бамбука будуть приймати тепло тіла, але не стануть його утримувати.

До важливих переваг бамбукових подушок потрібно ще віднести їх міцність і простоту в догляді. А з урахуванням якісного пошиття Постельтекс-Плюс, подушки будуть мінімально деформуватися і просто відновлювати форму.

У разі необхідності, ви легко зможете випрати подушки в пральній машинці, вибравши для цього делікатний режим. Потрібно тільки уникати застосування відбілювачів, оскільки вони можуть зруйнувати структуру волокна, а ще, не можна використовувати праску для прасування такої подушки, хоча в ньому і не буде ніякої необхідності, адже подушки самі прекрасно відновлюють свою форму.

Як ви бачите самі, подушки з бамбука Постельтекс-Плюс дуже корисні і практичні, перевершують більшість подушок з інших натуральних волокон і наповнювачів. Купувати такі подушки можна для людей будь-якого віку, включаючи людей і людей похилого віку.

Переглядів: 267 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar