20:33
Шкіряні куртки - хіт сезону

 

Куртка зі шкіри просто незамінна річ для міжсезоння, в ній ви не замерзнете і прохолодною літньої ночі. Немає нічого дивного в тому, що в нових колекціях провідні дизайнери приділили цим речам пильну увагу. Стильні шкіряні куртки в цьому році досить різноманітні.

Носити сувору куртку можна з ніжною спідницею. Це не тільки красиво, але і дуже стильно. У цьому вбранні вибудете одночасно вишуканою, стильною і наймоднішою. Якщо обираєте стриману або трохи грубувату шкіряну куртку, тим більш романтичною і ніжною повинна бути ваша спідниця. Не потрібно забувати про улюблену косухе або куртці-піджаку, для цього ансамблю кращого варіанту просто не знайти.

Це вічна класика, вона знову повертається на модний олімп, добре виглядає куртка з мереживним сукнею і напівпрозорої романтичної спідницею. За доступною вартості купити жіночу курткуможно в інтернет-магазині з доставкою.

 

Коротка курточка це новинка в кожному гардеробі модниці. Стильна мініатюрна курточка, яка не дістає до лінії талії, а іноді трохи прикриває лопатки виглядає неповторно і дуже красиво. Носити цю куртку ви можете з витончено спадаючим сукнею або спідницею, не менше стильний ансамблю вийде і з брюками, незалежно від крою. Шкіряна куртка може бути стильною накидкою до вечірньої сукні, просто ідеальний варіант для зухвалого і ніжного образу.

Куртка, облямована хутром

Як правило хутром прикрашають комір, капюшон та манжети, але хутряні вставки в стильною і модною куртці можуть бути в будь-якому несподіваному місці. Зупиніть вибір на куртці зі шкіри, у обраної моделі можуть бути хутряні рукава або невеликі хутряні «еполети», оригінально виглядає і хутряна «підкладка». Такі вироби по достоїнству оцінять сміливі дівчата, які люблять бути в центрі уваги.

Модельєри в цьому році зробили ставку на поєднання абсолютно різних фактур.

Фантазія дизайнерів перетворила шкіряні куртки на справжні витвори мистецтва. Поєднання матової і лакованої шкіри, різні колірні поєднання матеріалу, оригінальні текстильні вставки і оксамитова обробка зроблять куртку основним акцентом в модному ансамблі, така річ пожвавить і прикрасить будь-який костюм.

Не менш цікавою і модною тенденцією вважається куртка, на кілька розмірів більше, ніж треба. У цій шкіряній куртці вам буде не тільки затишно і комфортно, але і вільно.

Переглядів: 281 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar