21:27
Шедевр кулінарного мистецтва - торт для корпоративної вечірки

 

Корпоративні торжества, свята - традиція, з одного боку, досить нова: можна вважати, що вона прийшла до нас із Заходу. З іншого боку, корпоративні або традиційні спільні святкування - це традиція споконвічно російська, коли спільні бенкети зближували, об'єднували, радували тих, хто на них був присутній.

Не вступаючи в суперечку, звідки бере витоки дана традиція, одне можна сказати точно: прикрасою, родзинкою будь-якого торжества, безумовно, буде корпоративний торт на замовлення .

Без святкового торта важко уявити собі торжество. Оригінальні торт - це символ радості, торжества, благоденства, успіху і процвітання.

 

Корпоративний торт - це, до того ж, не просто оригінальне частування, що привертає увагу, але певний піар, що підкреслює статус компанії, що піднімає її престиж. Він є не просто кондитерським виробом, нехай навіть майстерно виконаним і мають неземний смак, але символом успішності і процвітання бренду. А можливість скуштувати від такого виробу на кшталт таїнства єднання однодумців, що йдуть до спільної мети, що прагнуть до загальної мрії.

Корпоративні торти, безумовно, є ексклюзивними кондитерськими виробами, що відображають символіку і напрямок діяльності компанії.Вони виконуються в тій колірній гамі, яка властива даному бренду.

Торти для корпоративних вечірок прикрашають логотипом компанії. На ньому можуть бути позначені якісь значущі для фірми дати і навіть імена. Професійні кондитери можуть розмістити на такому кондитерському виробі будь-які символи, фігури за бажанням замовника.

Розміри торта визначаються, природно, кількістю присутніх на корпоративному святі. Можна робити як один торт, так і кілька однакових тортів, що відображають потрібну замовнику ідею.

Рецептура торта для корпоративної вечірки теж може бути різною.Досвідчені кулінари можуть приготувати виріб, як за традиційними рецептами, так і застосувати новинки в сфері кулінарії або рецепти кулінарів з інших країн. Замовник сам визначає не тільки стиль оформлення, але і смак торта.

Торт для корпоративної вечірки - це маленьке диво, витвір мистецтва, яке не просто приверне увагу, підкреслить статус компанії, але запам'ятається надовго кожному, хто побачив і мав можливість спробувати такий кулінарний шедевр.

Переглядів: 258 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar