20:25
Шапки з мутона

 

Головні убори з мутона заслужили велику популярність на хутряному ринку за рахунок своїх унікальних якостей.Варто мутон набагато дешевше таких більш дорогих видів, як норка, чорнобурки або песець, але за своїми теплоізоляційним характеристикам і комфорту в носінні, мутон їм не поступається. Крім того, хутро мутона є дуже міцним, що робить його просто ідеальним матеріалом для виробництва головних уборів.

Стильні шапки з мутона можна купити в спеціалізованих інтернет-магазинах, наприклад, тутhttp://www.fursk.ru/katalog/zhenshchinam/golovnye-ubory/muton .Придбати таку шапку можна як для себе, так і піднести в якості подарунка.

Будь-яка сучасна модниця може успішно доповнити свій гардероб шапкою з мутона, підібравши саме такий варіант головного убору, який на ній буде виглядати елегантно і стильно. Вибір сьогодні неймовірно великий, є гарні берети, хутряні кепки, шапки-косинки, конвертики, шапки-вушанки і багато інших видів шапок, які не тільки зігріють, а й успішно підкреслять красу господині.

 

Багато моделей шапок з мутона успішно доповнюються такими матеріалами, як хутро чорнобурки, песця або кролика. Змішані шапки виглядають теж дуже оригінально і модно. Але і шапка, виконана з чистого мутона, виглядає не менш цікаво і стильно. Вибираючи для себе шапку з мутона, в першу чергу потрібно орієнтуватися на свій смак і особисті переваги.

Особливості

Мутоновая шапка здатна прослужити протягом дуже довгого часу, прекрасно зберігаючи свій початковий вигляд. Варто так само відзначити, що ці шапки доступніші за ціною, ніж моделі, виконані з інших хутряних матеріалів. Підкладки для мутоновая шапок виробляють з високоякісних матеріалів, наприклад, креп-сатину або саржа.

Подібні матеріали щонайкраще сприяють комфорту при носінні шапки.При якісному виконанні, голова ніколи не буде потіти, а волосся випадати, при цьому, шапка буде невідчутним на голові, доставить масу задоволення і добре захистить від холоду.

Завдяки сучасній технології виробництва, хутро мутона отримує прекрасну вологостійкість, міцність і практичність, тому, такий шапці не буде страшний дощ, сніг і перепади температури.

Колір мутоновая шапок може бути найрізноманітнішим, сьогодні на ринку представлений дуже великий вибір, починаючи зі світло-сірого і рудувато-коричневого до насиченого вугільно-чорного.

Доповнивши своє пальто або шубу шапкою з мутона, зовнішній вигляд буде бездоганним навіть в найхолоднішу пору.

Переглядів: 279 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar