20:31
Сережки з діамантами

 

Сережки це найпопулярніше прикраса, яке носили жінки в усі часи. Сьогодні нові зразки часом просто вражають уяву, ювелірні прикраси можуть бути самими різними, все залежить від вашого смаку і переваг.

Але все ж є не втрачає своєї актуальності класика, наприклад, золоті сережки з діамантами. Коштовне каміння знайшли гідне застосування в ювелірних прикрасах. Наприклад, золоті сережки можуть мати форму «цвяшків», їх можна носити окремо або в комплекті з різними виробами.

Милі сережки-кільця, виконані із золота і прикрашені дорогоцінними каменями, створять стильний і неповторний образ. Дуже вишукано виглядають золоті прикраси з діамантами, для романтичних натур просто створені сережки у вигляді простих підвісок.

Діамант - це той же алмаз, але за допомогою огранки йому надають спеціальну форму, завдяки цьому весь світло, що потрапляє на камінь зверху, відбивається від його верхніх граней, і тому діамант «грає».

 

Ці камені оцінюють за кількома критеріями, це чистота, маса в каратах, колір і ограновування, все це дозволяє визначити досконалість каменю. Бажаючі придбати діамант, повинні пам'ятати про важливі особливості цього дорогоцінного каменю. Красиві сережки з діамантами- це найкращий подарунок коханій жінці.

Діамант найбільш шанований і самий твердий камінь в світі, адже у нього найвищий показник твердості. Чим яскравіше сяє діамант, тим вдаліше обрана форма огранки і вище рівень майстерності ювеліра, а також більш високі характеристики в плані кольору і свободи від різного роду дефектів.

Ювелірні вироби з цим каменем в нашому суспільстві є символом особистого благополуччя і великого успіху. Золоте кільце з каменем без слів представить людини в кожному суспільстві. Брошка є обов'язковим е атрибутом життя представників королівської або аристократичної сім'ї. Це правило актуально в усі часи.

Як правило, діамант облямовують в платину, але це не означає, що не можна вибрати срібло або золото. Все залежить від дизайнерського рішення, тому дорогоцінний камінь може бути оправлений в абсолютно будь-який сплав або метал. Але все ж платина найбільше підкреслить сяйво каменю, крім того, цей метал більше інших підходить для людей з дуже чутливою шкірою.

Якщо ви хочете носити сережки щодня, вибирайте легкі вироби, щоб вони не відтягували мочку.

Переглядів: 259 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar