20:29
Постільна білизна сатин з 3D ефектом

 

Сучасну людину складно здивувати 3Д-ефектом, оскільки більшість людей з ним давно знайомі, але ось постільна білизна 3D здатне приємно порадувати навіть найдосвідченіших знавців усіляких новинок. За своєю суттю, постільна білизна сатин 3D являє собою білизна з ефектом об'ємного зображення.

Дизайнери текстилю та постільної білизни порівняно недавно створили і випустили на ринок постільна білизна 3D, але за короткий проміжок часу цей твір фахівців стало користуватися величезною популярністю.

Зовні, білизна з ефектом 3D виглядає дуже оригінально і реалістично але, незважаючи на всю свою унікальність і красу, виробництво цього білизни досить просте і не містить будь-яких незвичних технологій.Головний секрет постільної білизни з ефектом 3D полягає в тому, що при виробництві застосовується високоякісний сатин, на який спеціальним чином наносять фарбу, чергуючи світлі і темні відтінки. За рахунок всього цього, зображення квітів, тварин або природи здаються живими і справжніми.

 

У більшості випадків, для створення реалістичних малюнків на постільній білизні застосовують спеціальні технології фотодруку, які і забезпечують 3D ефект.

Сатинову постільну білизну з 3D ефектом, крім своїх зовнішніх якостей має ще цілий ряд переваг. В першу чергу, варто відзначити, що сатинова тканина ідеально виглядає на будь-якого ліжка за рахунок своєї унікальної щільності і текстурі. Така білизна ніколи не було зім'ято і практично не вимагає прасування.

Постільна білизна з сатину з 3D ефектом комфортніше для тіла, ніж прославлений шовк. Тканина абсолютно не ковзає по ліжку і по тілу, а ще може похвалитися високими терморегуляціонная здібностями, тому, спати на ньому буде зручно в будь-який час року, як в спеку, так і в холод.

Сатин можна сміливо назвати міксом з натурального шовку і затишній щільної бавовняної тканини. До всього, сатин є гіппоаллергенним і гігієнічним матеріалом, який не заважає нашій шкірі дихати і створює природний комфорт. При цьому завдяки оригінальному переплетення волокон, матеріал володіє не тільки вражаючою повітро -, але і влагопроницаемостью.

Щоб використання постільної білизни з 3D ефектом було максимально комфортним і приємним, перед використанням його слід попрати. Згідно з рекомендаціями виробників, прати цю білизну потрібно при температурі 30-40 градусів. Перед тим, як покласти білизну в пральну машину, потрібно обов'язково вивертати його навиворіт.

Завдяки постільній білизні з 3D ефектом, ваш сон буде дійсно чарівним і максимально комфортним.

Переглядів: 270 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar