21:13
Постільна білизна і тканини для нього

 

Напевно ви стикалися з необхідністю покупки постільної білизни. Багатий вибір, як кольорових, так і однотонних виробів - радує потенційних покупців своєю різноманітністю. А ось властивості тканин, з яких виробляються комплекти або окремі елементи ліжку - відомі далеко не всім. У цій статті ми опишемо характеристики найпопулярніших матеріалів.

Сатин. Ця тканина відноситься до натуральних, бавовняного походження - особливістю її є скручена нитка, яка надає тканині особливого блиску. Якісний сатин можна здалеку прийняти за шовк.Сатинову білизну - має всі необхідні якості бавовни, воно гіпоалергенні, пропускає вологу і повітря. Така білизна найкраще використовувати влітку, адже матеріал володіє охолоджуючим ефектом.

Сатин з додаванням поліефірних волокон має іншу назву - мікросатин.На цій тканині відмінно тримаються фарби, чим користуються різні виробники. Постільна білизна з мікросатин завжди є яскравою і барвисту масу. Цю тканину можна сушити і прати без пошкоджень.

 

Атласну білизну - справжній «преміум клас». У місячному світлі воно сяє, однотонна атласна ліжко - одне з найкрасивіших прикрас спальні.Однак один недолік може стати вирішальним для багатьох - його необхідно прати вручну.

Морозний візерунок. Жаккард - поєднання шовку та атласу.Переплітаючи особливим чином, отримуємо гарні в'язані малюнки, в яких одночасно присутня як матовий, так і глянсовий блиск.

Шовк - улюблена тканина імператорів стародавнього Китаю.Натуральне постільна білизна з шовку виглядає дійсно вишукано, воно вбирає вологу, забезпечує циркуляцію повітря, приємно на дотик.Штучний шовк сучасного виробництва - мало в чому поступається натуральному. У наш час багато штучних зразки важко відрізнити від натуральних, для цього необхідна участь професіоналів.

Екзотичний матеріал - бамбук. У наших широтах це постільна білизна з'явилося відносно недавно, на дотик така тканина - м'яка, володіє блиском як шовк. А її натуральне походження гарантує, що у вас не буде алергії.

Якщо ви не байдужі до якісної постільної білизни, обов'язково відвідайте наш сайт td-adel.ru . Тут можна замовити собі комплект білизни з будь-якої полюбилася вам тканини, а також дізнатися більше від фахівців.

Переглядів: 257 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar