22:06
Політ фантазії в пошуках досконалості

 

У всі часи представниці прекрасної статі відрізнялися нестандартним підходом до своєї зовнішності. Особливо багато уваги приділялося тому, що в першу чергу впадає в очі - це особа, зачіска, фігура. У всі віки дівчата прагнули зберегти своє волосся красивими. Блиск волосся, гра тонів і півтонів, грайливі завитки, романтичні хвилі і локони. Все це досягалося різними способами.

У різних куточках планети

Сьогодні повсюдно досить популярні бігуді для укладання magic leverag (див. Http://leveragemagic.ru/ ). Вони дозволяють ефективно досягти бажаного результату. Однак ефект може бути різним. Це залежить від особливостей тих речовин, які застосовуються.

Торгова мережа пропонує великий набір зволожуючих складів. Але як бути, якщо все те, що купується, не приносить задоволення? Вихід є - це отримання інформації про те, як вирішують цю проблему жінки, які проживають в інших країнах. Вирішують по різному. Але загальне одне - застосовують місцеві засоби природного, а не промислового, походження.

 

Чим же зволожують волосся?

Аргентинки воліють розбавляти шампунь соком алое, втираючи його в волосяний покрив. Склад має цілющі властивості.

У Колумбії збивають пару жовтків курячих яєць з соком авокадо.Наносять на голову на 10-15 хвилин.

У Бразилії в моді суміш кокосового молока і масла з какао. Змивається через півгодини. Використовується через кожні сім днів. Це надає м'якість і блиск волоссю. Робить його шовковистим і приємними на дотик.

Відмінний оздоровчий ефект приносять маски, які традиційно використовуються в Гайані. Інша справа, що далеко не кожна європейська дівчина ризикне їх застосовувати, так як маска складається з перемеленої на м'ясорубці сардини.

Мексиканки додають в 250 грам гарячої води по чайній ложці оцту (яблучного) і желатину. Коли рідина охолоджується, її втирають, і через чверть години змивають теплою водою.

А ось на Ямайці, перш ніж накрутити бігуді, ретельно масажують голову м'якоттю кактуса. Зачіска виходить об'ємною.

Багатьом іспанкам подобається, коли їх хвилі і локони виглядають як би вигорілими. Це досягається шляхом їх змазування соком, вичавленим з лимона.

Шотландки користуються настоєм, виготовленим з ромашки: пару ложок квіток на літр води. Це дає знезаражуючий ефект, усуває сухість і ламкість. Підсилює природну забарвлення.

У Франції маски зазвичай наносять на ніч дивлячись. Сплять в хустині або в легкій шапці-сітці.

Мешканки Німеччини захоплюються пивом - оббризкують їм пасма, а через 15-25 хвилин обполіскують голову водою кімнатної температури.

В Італії, щоб захистити голову від палючого сонця, втирають масло оливок. Блиск і вологість зберігаються кілька діб.

Переглядів: 278 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar