20:36
Переваги орбитрека - тренажера для всіх

 

Орбитрек найпопулярніший тренажер, у нього унікальна конструкція, що дозволяє тренувати майже кожну групу м'язів. Орбитрек часом називають еліптичних тренажером, у нього особлива траєкторія руху ніг під час тренування. Не потрібно забувати, що навантаження на суглоби мінімальні, це дозволяє займатися багатьом людям.

Це властивість орбитрека зробило його придатним для всіх, незалежно від вікової та вагової категорії користувачів.

Ви можете виконувати різні комплекси вправ на цьому тренажері, його можна назвати оптимальним для періоду реабілітації, фізичні вправи допомагають швидко відновитися після травм опорно-рухової системи і пошкоджень м'язів. Вибираючи орбитрек для будинку, зверніть увагу на його технічні характеристики.

Перші орбітреки винайшли в другій половині минулого століття. Ці тренажери придбали величезну популярність, хоча вони не відрізнялися великим функціоналом і зручністю в експлуатації. Перший в світі виробник орбітреків оснащувати моделі маховиком, він знаходився позаду, і нерухомими поручнями.

 

Досить було змінити кут нахилу, щоб навантажити різні групи м'язів.Минуло небагато часу, і конструкція цих тренажерів змінилася - були встановлені висувні важелі, це дозволило під час тренування опрацьовувати м'язи верхньої частини тіла.

Сьогодні функціонал орбитрека оснащений новою системою електроніки. На зручному моніторі мінікомп'ютера ви бачите всі зміни параметрів занять в процесі руху. Ви можете слідкувати за детальну статистику тренувань. При цьому більшість орбітреків оснащені роз'ємом для підключення зовнішнього мультимедійного пристрою, що дозволяє дивитися улюблені телепередачі і слухати музику.

Головне достоїнство орбітреків на відміну від інших агрегатів є відсутність сильного навантаження на організм. Якщо ви займаєтеся на біговій доріжці, ваші ноги і суглоби відчувають великий тиск, а от тренування на орбітрек легка і приємна.

Тому втома від заняття приходить набагато пізніше, ви не сильно втомлюєтеся, і заняття приносять справжнє задоволення. Це можна пояснити еліптичної траєкторією, по якій відбувається рух ніг.Навантаження рівномірно розподіляється по м'язових груп, тому ваші суглоби не піддаються навантаженням. Це найкращий реабілітаційний тренажер, відповідний для всіх.

Переглядів: 265 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar