22:08
Ортопедичні матраци: властивості і характеристики

 

Латекс - один з найоптимальніших матеріалів для ортопедичних матраців, так як його динамічні і статичні характеристики відповідають найвищим нормам і стандартам. До очевидних мінусів даного матеріалу і готових виробів відноситься дорожнеча. Крім самого латексу, в матрацах використовується спінений сік каучукового дерева. Цей наповнювач повністю натуральний, не викликає алергії.

Штучний латекс - матеріал, який застосовується в аналогічній сфері, але дешевший, ніж натуральний латекс. Що стосується еластичності, то тут обидві речовини схожі. Жорсткість безпосередньо залежить від щільності поліуретану, яку можна варіювати в залежності від перфорації вироби. Багато ортопедичні матраци мають різні по пружності зони, що робить відпочинок людини особливо приємним.

Матраци прийнято відносити до деяких видів, в залежності від їх характеристик. Перш за все, вони розрізняються по конструкційним особливостям - так звані пружинні або безпружинні матраци.

Останні бувають з повітряним, водяним наповнювачем і на латексній основі. Якщо ви хочете придбати дешеві матраци - Чехов кращий вибір.Сьогодні найпопулярніші матраци це ортопедичні з основою - пружинний блок. Вони володіють хорошими характеристиками і продаються за невисокою ціною. У них використовуються пружини різного ступеня жорсткості.

Що стосується повітряних матраців, то вони спочатку передбачалися як лікувальний засіб. Через низку недоліків це дуже ситуативний варіант для будь-якого ліжка. Перш за все, пам'ятайте, що в них заливається до 1000 літрів рідини, а значить - дуже високий вагу. До складу входить компресор, який гуде і заважає нормальному відпочинку.

Добре підібраний матрац - запорука відмінного сну, знімає напругу і відновлює сили. Здоровий сон - запорука працездатності на цілий день.Ортопедичний матрац це не тільки спальне місце, але і спосіб захисту хребта від викривлень. Організм буде підтримувати здоров'я в цілому.

Основне завдання такого матраца - повторення контури і форми тіл, при цьому хребет знаходиться в правильному положенні, а м'язи розслабляються. Сьогодні, ортопедичний матрац це не розкіш, а необхідна річ для всіх. З огляду на величезну різноманітність матраців на ринку, вам краще вказати свої вимоги фахівця.

Переглядів: 300 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar