21:21
Новинки декоративної косметики - весна 2014

 

З приходом весни багато хто замислюється про зміну звичного іміджу, оновленні гардеробу і засобів макіяжу .На щастя, провідні косметичні бренди пропонують досить широкий вибір нових весняних образів.

Весняне перетворення 2014 в стилі Dior

Компанія Dior представила новий весняний макіяж. Він вийшов надзвичайно свіжим і квітковим. Бренд пропонує макіяж, на створення якого Dior надихнула потопає в квітах садиба Марії-Антуанетти. Існує легенда, що навіть чоловікові королеви потрібно запрошення, щоб зайти туди. Для нового весняного образу використовуються м'які пастельні тони, які вміло поєднуються з помітними відтінками. На пік моди компанія зводить тіні небесних відтінків. Поєднувати їх краще всього з ніжними рожевими рум'янами. Можна також використовувати тіні жовті, лавандові або привабливі фіалкові, допускається також використання персикових рум'ян і коричнево-шоколадної палітри тіней.Для нанесення стрілок Dior пропонує використовувати виключно сині тони олівців і підводки.

 

Свіжий квітковий стиль в стилі Dior знаменитий бренд рекомендує доповнити лаками для нігтів також ніжних пастельних відтінків. У рекламі нового способу компанія використовувала лак лавандового кольору.

Презентує весняну колекцію компанії модель з Росії Дарина Строкоус.Візажисти перетворили її в справжній ніжна квітка. Класична палітра кольорів бренду зазнала кардинальних змін. Зокрема, популярні блиски для губ лінія Addict Gloss в новому сезоні будуть представлені в чотирьох абсолютно нових відтінках, крім того, під відомим брендом також тепер будуть випускатися праймери для повік і праймер зі світловідбиваючими частинками, безліч інших нових продуктів.

Новий макіяж очей від Bourjois весна 2014

Слідом за Dior весняні колекції декоративної косметики представили й інші популярні бренди. Зокрема, компанія Bourjois випустила нові тіні для повік Color Edition 24h Eyeshadow, мають кремову текстуру.

Фаворитом нової весняної колекції, як і у Dior, став ніжно-блакитний.Саме цей відтінок використовували візажисти для макіяжу моделі, яка стала обличчям компанії.

Правда, у Bourjois блакитні тіні не мають карамельного лялькового небесного тони, а передають сіро-блакитний відтінок з додаванням срібного блиску.

13-Bourjois-2

Як запевняють розробники компанії, шовковиста текстура тіней завдяки своїй м'якості не створює на очах тяжкості або ефекту крему, навпаки, нові тіні при попаданні на шкіру моментально стають пудрою. Яскравість і насиченість кольору при цьому не змінюється, зберігається благородний металевий блиск. Інтенсивність кольору новинки зберігається протягом 24-х годин.

Нова колекція тіней Bourjois складається з шести яскравих кольорів:
- 01 Merveille d'Argent (благородний срібний блиск); 
- 02 Or Désir (золотий з бронзовим відтінком); 
- 03 Pétale de Glace (рожевий, який відтіняє холодний сірий); 
- 04 Kaki Chéri (колір хакі з золотим відтінком); 
- 05 Prune Nocturne (багатогранний сливовий); 
- 06 Bleu Ténébreux (благородний індиго).

Яку з нових колекцій вибрати? Вирішувати вам. Весняні колекції Dior і Bourjois точно нікого не залишать байдужими. З їх допомогою ви зможете створити нові неповторні по-справжньому весняні образи. Не бійтеся, ризикуйте, пробуйте, мене. Адже весна - найкращий час для експериментів і кардинального перетворення. Підготовлено за матеріалами PARFUMS.ua - магазину елітної косметики і парфумерії.

Переглядів: 293 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar