21:49
Навіщо потрібен професійний візаж

 

Чому одні дівчата вважають за краще звертатися за допомогою до візажистів, а інші роблять макіяж самостійно. Вибір сучасних косметичних засобів просто величезний, здавалося б, кожна зможе створити неповторний образ. Але все не зовсім так. Професіонал знає: як скорегувати овал обличчя, як приховати недоліки і підкреслити особливості. Якщо жінка щодня фарбується одноманітно, то професійний візаж дозволить змінюватися щодня.

Як би дивно це не звучало, але візаж є мистецтвом, а візажист повинен бути художником. Тут знадобиться не тільки вміння нанести макіяж , але і майстерність створювати гармонійні образи, які поєднують в собі стиль і моду. Уроки макіяжу  допоможуть вам навчитися перетворювати недоліки в достоїнства, щоб виходила не просто правильна картинка, а приваблива і чарівна дівчина.

Візажист повинен враховувати форму обличчя, цветотип, пропорційність, модні тенденції і багато іншого.

Курси макіяжу для себе не завадило б відвідати кожній жінці. Цікаво, що багато відомих візажисти також починали - вчилися для себе, потім розуміли, що хотіли б займатися цим і далі. Зараз подібних курсів сила-силенна, вони можуть називатися по-різному (курси по іміджу, візажу, макіяжу, make-up), але вчать на них приблизно одного й того ж.

При виборі курсів звертайте увагу на їх тривалість. Якщо ви будете займатися для себе, то вибирайте курс тривалістю один-два місяці.Якщо ж у вас більш професійні плани, то термін навчання повинен перевищувати три місяці. На заняттях ви освоїте колористику, дізнаєтеся про класифікацію та призначення косметичних засобів, фізіології шкіри, корекції овалу обличчя. На хороших курсах величезна увага приділяється практиці, яка дозволяє покращувати навички і напрацьовувати досвід.

Досвідчені майстри з упевненістю скажуть, що якісний макіяж - це той, який непомітний. При такому підході вся увага буде направлено на жінку, а не на її косметику. Поганий майстер постарається «намалювати» обличчя за допомогою різних засобів, а хороший - створить яскравий образ, використовуючи природні дані дівчини.

Самі ж професійні візажисти створять такий макіяж, який підійде і по психологічним особливостям клієнтки. Тому фахівець повинен вміти спілкуватися, викликати прихильність до себе і викликати довіру.

На сьогодні така професія затребувана і шанована. Якщо ви відчуваєте, що це ваше покликання, то можна спробувати себе в цій сфері. У будь-якому випадку ці навички вам знадобляться в вашому житті.Вчіться, напрацьовуйте портфоліо, отримуйте досвід і у вас все вийде.

Переглядів: 265 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar