21:36
Модні парасолі 2014 року

 

Всі знають, що парасолька - це головний порятунок в дощову погоду, але крім цього, парасолька є красивим аксесуаром і навіть прекрасним приводом для гарного настрою, якщо цей аксесуар має стильний вигляд і яскраву розмальовку. Розглянемо найбільш актуальні тренди для модних парасольок на 2014-ий рік.

Потрібно відразу сказати, що модні парасолі 2014 повністю відповідають загальним тенденціям цього року. Тому, буде популярна клітка, смужка, горошок, яскраві кольори і, звичайно ж, вишукана обробка.Так само, як і раніше актуальним буде витончений і акуратний парасольку, але самим трендовим виробом стане все ж парасолька-тростина.

Для «тростин» в цьому році найбільш актуальні елегантні і витончені ручки. Бажано, щоб вони були зроблені з природних матеріалів, наприклад, дерева і бамбука, як обробка можуть використовуватися різні камені, кристали і хитромудрі металеві прикрасам.

 

До переліку наймодніших моделей парасольок цього року увійшли аксесуари, які мають кругові смужки. Найбільшим попитом серед стануть моделі темних кольорів з яскравими смугами, включаючи бежево-червоні, чорно-білі і зелено-жовті парасольки вироби.

Трендовим орнаментом модних жіночих парасольок стане максимально велика клітинка. Доречна і класична, і яскрава «шотландська» клітина кольорів - жовтий, синій, помаранчевий, червоний, зелений і насичений малиновий.

Фаворитом року буде і такий геометричний принт, як «горошок». У більшості випадків, забарвлення модних парасольок поєднує в собі два тони одного кольору або такі цікаві варіації, як поєднання сірого і білого, чорного і бежевого.

У колекціях кутюр'є будуть зустрічатися абстрактні, геометричні, анімалістичні та тваринні орнаменти, все обов'язково яскраві і насичені.У 2014-му році залишаться популярними і різноманітні квіткові малюнки, вони будуть дуже великими і теж яскравими.

Чи не доведеться відмовлятися модницям і від таких давно популярних парасольок, у яких темний верх і яскрава внутрішня сторона. Для верху найвдалішими кольорами вважаються чорний, коричневий і насичений-сірий. Внутрішня сторона може бути однотонної забарвлення яких прикрас унікальними квітковими або анімалістичні принтами.Незалежно від дизайнерських рішень, всі ці парасольки створюють прекрасний настрій, завдяки своїй яскравій внутрішній стороні і не дадуть його зіпсувати дощовій погоді.

Для декорування модних жіночих парасольок в цьому році будуть часто використовуватися оборки, різноманітні ланцюжки, аплікації та веселі підвіски.

Переглядів: 246 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar