23:05
Крем Здоров от морщин: отзывы, цена, где купить?

Крем Здоров от морщин: отзывы, цена, где купить?

Звичайно, кожен з нас чув про те, що сьогодні поява зморшок на обличчі - далеко не вирок, страждати від непрітягательного і відверто старого зовнішнього вигляду шкіри стало не обов'язково, а косметологи і дерматологи можуть запропонувати безліч способів вирішення даної проблеми.

Але скористатися послугами професіоналів не завжди є можливість, іноді такі послуги надаються занадто дорогими, в невеликих містах просто складно знайти фахівця, а їхати в обласний центр або столицю - немає можливості. Крім того, сьогодні вкрай широко поширені міфи про те, що вся апаратна косметологія і, вже тим більше, ін'єкційне введення препаратів несе в собі великі ризики. І що вже тут говорити про оперативне втручання, де дійсно великі, як мінімум, анестезіологічні ризики.

Як наслідок, дійсно ефективні методики омолодження та позбавлення від зморшок багатьма людьми відкидаються, тоді як спроби знайти «вкрай ефективний» і при цьому абсолютно безпечний крем продовжують вживатися, незважаючи на багато невдачі і вже наявність підсвідомого розуміння, що насправді ніякої крем при подібних проблемах допомогти не може.

Производители же косметики не теряют возможности и регулярно разрабатывают все новые и новые средства для борьбы с возрастными изменениями кожи, прежде всего, на лице, а также на всех других открытых участках тела. Одной из инновационных разработок является крем здоров от морщин.

На жаль, далеко не всі новинки, які з'являються на ринку, заслуговують на увагу, багато хто з них виявляються неефективними, а деякі навіть потенційно небезпечними для здоров'я. Давайте спробуємо розібратися, що являє собою крем Здоров, щоб не робити бездумної, необгрунтованою і небезпечною покупки.

Склад і ефективність

Оцінювати крем потрібно за цілою низкою чинників, але основними з них для кожного покупця є: потенційний ефект, який безпосередньо визначається складом, ціна і простота придбання. Давайте зупинимося саме на цих трьох питаннях, і почнемо, звичайно ж, з самого головного - складу, оскільки якщо засіб абсолютно неефективно і навіть небезпечно, то питання його вартості і покупки відпадає автоматично.

Не можна сказати, що крем Здоров від зморшок представляє якусь велику загрозу для здоров'я і може нести в собі серйозну небезпеку, але ймовірність розвитку алергічної реакції залишається досить високою по одній простій причині - засіб містить в своєму складі дуже багато компонентів, сотні біологічно активних речовин . І розвиток алергії на одну зі складових залишається досить імовірним, особливо при обтяженому алергологічному анамнезі.

Якщо ви спробували використовувати крем кілька разів і не помітили жодних змін у вигляді почервоніння, появи висипу, свербіння, набряклості і так далі, то його можна застосовувати в якості щоденного засобу для догляду. Ось тільки давайте відразу вкажемо на те, що очікувати тих дивовижних результатів, які виробник обіцяє в рекламі, не варто.

Крем Здоров від зморшок - це якраз той випадок, коли реклама виявляється значно краще пропонованого продукту, і якщо ви будете тішити себе думками про подібний результаті, то точно залишитеся розчарованими засобом. Точно так же, як і тисячі інших людей, які вже встигли купити і спробувати цей крем. Ви можете сказати, що якщо це так, то в Інтернеті можна було б прочитати вже сотні негативних відгуків, але всюди розміщені виключно позитивні думки про препарат.

І це дійсно так, ось тільки не тому, що кремом все так задоволені, а тому, що продається він виключно через Інтернет, тому маркетингу приділяється дуже велика увага. Реальні відгуки дуже швидко видаляються з рекламних майданчиків і супутніх сайтів, вони залишаються тільки на незалежних ресурсах, які не здійснюють продаж кошти, а таких дійсно дуже мало, ось і відшукати інформацію виявляється досить складно.

Реальне дію препарату - це деякий зволоження шкіри і підтримання її стану за рахунок вітамінів, антиоксидантів, поживних речовин. Саме зволожуючу дію дає можливість кілька усунути зморшки, але подібним дією володіє і огіркова маска. Якщо ви шукаєте крем, то подібними масками, напевно, не дуже задоволені, а якщо вас влаштовує і їх дію, то немає сенсу купувати таку косметику - вона вам просто не потрібна.

Відгуки лікарів про крем-воску Здоров

«Якщо вірити виробникові в плані складі крем-воску, то можна сказати, що цю косметику можна використовувати для догляду, якщо немає індивідуальної нестерпності. Але чи варто вірити? Питання риторичне, оскільки насторожує продаж крем-воску виключно через Інтернет, сумнівними виявляються сертифікати якості, оскільки їх ніхто ніколи не бачив в очі, та й вартість при такому складі здається досить низькою », - каже дерматолог Ян Стайбуровскі.

А ось його колега Ен Сімпсон говорить про те, що місцеві засоби і зовсім не можна вважати ефективними в боротьбі з віковими змінами шкіри, тому, які б обіцянки не давав виробник, для реального лікування потрібно використовувати зовсім інші підходи.

Переглядів: 890 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar