21:55
Хутряна шапка - як стати Снігуронькою!

 

Зимові шапки з хутра - ідеальний варіант для холодів, коли від пронизливого вітру хочеться закритися чимось теплим і красивим одночасно. Такі шапки завжди були і залишаються яскравим елементом одягу, престижним і дорогим. Розглянемо основні моделі, які перетворять вас на справжню Снігуроньку.

Модні тенденції в жіночих уборах завжди віддавали перевагу натуральному матеріалу. Дизайнери в останньому сезоні рекомендують купувати саме шапки з довгим ворсом, хоча для короткого хутра також знайдеться місце.

Відмінний вибір - класичні шкурки норки, лисиці, песця або зайця. Вони можуть бути прикрашені орнаментами і візерунками. Ці головні убори надають справжньою леді жіночності і роблять її схожою на справжню королеву.

Жіночі шапки з хутра можуть бути оригінальними, виконаними з нерпи, єнота, горностая або взагалі - ягуара! Крім чудових якостей, вони ще й мають прекрасні зовнішні дані.

mehovye-shapki_2_3-1304076290

Не можна носити хутряні шапки з курткою або пуховиків, до них краще підійде хутро або пальто з коміром з аналогічного матеріалу. Є кілька фасонів хутряних шапок, як в класичному, так і нестандартному стилі.Наприклад, актуальні в новому сезоні шапки-вушанки в вигадливими прикрасами на шнурках. Дизайнери вносять свою різноманітність, включаючи кольорові композиції, абстрактні аплікації, шкіра та хутро.

Хутряні шапки часто поєднують штучну тканину і шкіру. Ці вироби підходять для міста, пікніків і однаково добре підходить для міського стилю. Що стосується кольорів, шапки в нових сезонах бувають самих різних кольорів - пісочний, бордові, фіолетові, швидше за все ви вже зустрічали їх на вулицях свого міста.

Нарешті, модниці обов'язково оцінять сміливе рішення дизайнерів - хутряна шапка-папаха. У такому головному уборі жінка буде впевненою, а якщо до цього додати горду поставу і рівну спину - враження буде більш ніж прекрасним, незважаючи на те, що папаха це чоловічий головний убір.

Хутряна шапка це поєднання естетики і комфорту. Улюблений головний убір буде служити вам вірою і правдою протягом років і навіть десятиліть. Натуральне хутро - матеріал, який боїться вогкості, хімії та сонця. Хутряні вироби зберігаються в прохолодному місці, де невисока вологість. Зберігати шапку потрібно тільки в упакованому вигляді. Для цього зійде чохол або звичайна картонна коробка.

Переглядів: 295 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar