20:24
Яку сковороду найкраще вибрати для приготування їжі

 

Завдяки каталогу описів магазинів України «MagaZilla» ми визначимо найкращі варіанти для покупки сковорідок в інтернет-магазинах, а також критерії підбору самого товару.

Сковорідки на світовому ринку представлені в досить широкому асортименті. Кожен вид матеріалу, з якого виготовлена ​​такий посуд, має свої переваги і деякі недоліки. Наприклад, чавунна ідеально підійде для приготування м'ясних і рибних страв, овочевих рагу - тих продуктів, які вимагають тривалої термічної обробки. Але такі сковорідки досить крихкі і важкі. У них ні в якому разі не можна залишати приготовлену їжу і воду. Нову чавунну сковороду необхідно рясно змастити маслом, розжарювати на вогні протягом години, а вже потім - готувати на ній їжу.

Сковорідки з нержавіючої сталі - кращий вибір для любителів здорової їжі, а ось алюмінієві - недовговічні і примхливі «мешканці» кухні.Тефлонові сковорідки перешкоджатимуть пригорянню і прилипання продуктів до дна і стінок, але необхідно враховувати головне правило поводження з ними - перевертати їжу тільки дерев'яними або пластмасовими лопатками. Металеві прилади дряпають тефлон, призводять до розтріскування поверхні. Середній період «життя» для такого посуду - 5 років.

Керамічні сковорідки мають кераміко-титанове покриття і прослужать дуже довго в руках дбайливої господині. Вони досить екологічні і витримують температури до 400-450 ° С. Титанові сковорідки найдорожчі. Вони мають всі переваги чавунних сковорідок, але при цьому не іржавіють згодом.

 

Сьогодні можна виділити близько 10 найбільш поширених виробників сковорідок, представлених у вітчизняних магазинах: «BergHOFF», «Bergner», «Calve», «Gipfel», «Granchio», «Lessner», «Rondell», «Tefal», «Vinzer» , «Vitesse». Найпопулярніші з них в споживчому сегменті - це Rondell і Tefal. Купити сковороду в Дніпропетровську можна як в стаціонарних магазинах і через Інтернет-ресурси.

Якщо необхідно підібрати стандартну сковорідку середньої глибини для кухні, то можна скористатися фільтрами, які є практично на кожному сайті: тип - звичайна, матеріал - алюмінієвий, розмір (діаметр) - 21-25 см, покриття - антипригарне (тефлон). Параметрами заданого запиту відповідає 22 моделі сковорідок, з яких Tefal E4400412, Rondell RDA-063, Tefal E2070402 очолюють список завдяки своїй популярності серед споживачів.

Найбільш демократичні ціни на першу з представлених моделей в інтернет-магазинах «ТехноТочка», «Rozetka», «BT», « Вiделка ». На сковорідки Rondell RDA-063 і Tefal E2070402 найбільш вигідні цінові пропозиції можна зустріти в магазинах «Repka», «Служба сервісу» та «Matrix.ua». Термін доставки не перевищить 5 днів, а її вартість - до 30 грн.

Звичайно, будь-який кухар погодиться, що однією сковорідки на кухні мало. Млинцева, сковорода для гриля, сотейник, для риби - всі вони бажані «гості» на будь-якій кухні.

Яку б сковорідку і в якому інтернет-магазині Ви не купували пам'ятайте головне правило: ніколи не слід купувати дешеві моделі нехай навіть дуже відомих марок. Така сковорідка не тільки після тривалого періоду, але і може завдати шкоди здоров'ю.

Переглядів: 288 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar