21:37
Якісна постільна білизна для здорового сну

 

Важливі умови для здорового сну - комфорт, затишок і тиша. А що може бути затишніше і комфортніше красивого, ніжного і пахучого постільної білизни? Напевно, тільки курс антистресової терапії. До речі, деякий постільна білизна відмінно справляється і з цим завданням.

Будь-яка господиня, купуючи білизну на своє ліжко, сподівається, що воно їй прослужить довгі роки вірою і правдою, що підодіяльник НЕ порветься після першого прання, а яскравий малюнок не потьмяніє. На жаль, ці очікування не завжди виправдовуються. Яке постільна білизна вибрати, щоб не розчаруватися потім?

При виборі дійсно якісної білизни потрібно відштовхуватися від деяких тонкощів його виробництва. Справа в тому, що не дуже сумлінні виробники часто йдуть на хитрощі. Наприклад, виробляють тканини з більш тонких ниток, замінюють перпендикулярний плетіння діагональним або зменшують витрата ниток на сантиметр квадратний. Все це значно погіршує якість білизни - воно виходить тонким, неміцним і схильним до деформації. Щоб не потрапити в халепу, потрібно вибирати білизну тільки відомих, перевірених часом виробників.

 

На сьогоднішній день одним з кращих в світі вважається постільна білизна, вироблене в Іваново. Різноманітні комплекти з сатину і бязі, попліну і шовку, батисту і льону вразять вашу уяву. Якщо ви, ваші родичі і друзі бажаєте купити постільну білизну оптом з Іваново, то зупиніться, переведіть дух і уважніше придивіться до вітрин інтернет магазинів. Там ви зможете придбати красиве якісне білизна без утомливих походів по торгових точках.

При виборі комплектів для своєї ліжку звертайте увагу на матеріал.Найпоширеніший - бавовна. Він приємний для тіла, не ковзає, гігроскопічний, легко стирається і прасується. Радує і асортимент бавовняних тканин: шляхом різноманітного переплетення з звичайних бавовняних ниток отримують різні за властивостями тканини - перкаль, сатин, бязь і ін.

Бязь - найпопулярніша, дуже практична і не вимагає делікатного догляду Білизна тканину. Вона витримує величезна кількість прань, зберігаючи свою міцність, форму і яскравість малюнка.

Дуже приємна у використанні тканину з сатину. Матеріал відрізняється високою щільністю, довговічністю і легкістю. Він добре відпирається навіть при температурі 40 градусів, не линяє і легко прасується. У сатину шовковиста, приємна на дотик поверхню.

Перкаль - дуже щільна тканина, з якої можна шити навіть вітрила і парашути. Однак, на відміну від вітрил, білизна з перкали м'яке, з ніжною оксамитовою поверхнею. Цей матеріал часто називають «королівським» і ставлять на один щабель з шовком і мако-сатином. За зносостійкості він перевершує всі бавовняні тканини, йому зносу немає.

Має значення і колір постільної білизни. Наприклад, комплекти блакитного та світло-зеленого кольору допомагають заспокоїтися і подолати безсоння. Біла білизна володіє очищує і оздоровлює дією.Жовте і помаранчеве дає заряд бадьорості і гарного настрою при пробудженні. Для відчуття душевної гармонії і безпеки корисно спати на рожевому, фіолетовому або бузковому білизна.

Переглядів: 242 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar