20:16
Як вибрати і купити матраци в Мінську

 

Всі люди хочуть повноцінно відпочивати і висипатися, найкраще в цьому може допомогти якісний матрац, який здатний прослужити не один рік, без просідання і зміни своєї форми, постійно піклуючись про вашому хребті і забезпечуючи комфортний відпочинок.

Поговоримо про те, як правильно вибирати матраци в Мінську і на що звертати свою увагу.

Як влаштовані сучасні матраци?

Існують пружинні та безпружинні матраци. Перші діляться на залежні «Боннель» і незалежні. Блок залежних пружин - це варіант економ-каса, подібний матрац буде жорстким, так як пружини переплетені між собою і без ортопедичних властивостей.

Незалежні пружини не з'єднані, з цієї причини, такий матрац буде прекрасно підлаштовуватися під форми тіла, знімати з нього навантаження, а хребет зможе перебувати в максимально природному положенні.

Безпружинні матраци можуть складатися з таких матеріалів, як натуральний латекс, який володіє середнім ступенем м'якості, штучний латекс (жорсткі або середньо-жорсткі матраци) і кокосова койра (максимально жорсткі матраци).

 

Оббивка у матраців може бути різноманітною, найкращим варіантом оббивки є жаккард, так як він може запропонувати високу зносостійкість і дозволяє істотно збільшити термін експлуатації виробу.Крім того, оббивка може бути з утепленої куртки і ґудзикової.

Перша хороша тим, що оббивна тканина прошивається разом з верхнім шаром наповнювача. А в ґудзикової для фіксації наповнювача застосовують шнурок і гудзики. Природно, стьобаний варіант більш кращий, тому що з ним просто неможлива міграція настильного матеріалу, але його ціна буде вищою.

Щоб правильно вибрати і купити матрац в Мінську, потрібно в першу чергу вибрати найбільш підходящу для себе ступінь жорсткості матраца, оскільки надмірно м'який матрац не дасть розслабитися м'язам, а жорсткий здатний порушити циркуляцію крові. Далі, слід розрахувати габарити потрібного вам матраца, найкраще, щоб матрац не перевищував ваш зріст більше ніж на п'ятнадцять сантиметрів.

Де придбати матраци в Мінську?

У Мінську, купити матраци можна, як в спеціалізованих магазинах, так і через Інтернет. В останньому випадку, досить вибрати звичайний або ортопедичний матрац в каталозі онлайн-магазина і зв'язатися з менеджером-консультантом, щоб уточнити ваші деталі.

Як при покупці в онлайн-магазинах, так і в звичайних магазинах міста Мінська, можна замовити доставку обраного матраца в зручне для себе місце і час.

Переглядів: 294 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar