22:00
Як можна швидко підтягти сідниці?

 

У цій статті ми розглянемо спосіб швидкої підтяжки сідниць, після чого ви будете виглядати як чарівна Афродіта! Саме сідниці формують силует, володарка якого буде прекрасно виглядати як в звичайному одязі, так і на пляжі - в бікіні.

Для того щоб домогтися цього ефекту вам слід займатися на тренажерах і багато ходити пішки. Вибір дійсно широкий - степ-платформа, степпер, велотренажер, гантелі, бігова доріжка.

Необхідно скласти план занять на термін близько восьми тижнів. Якщо правильно розподілити навантаження, то ви зможете спалити зайвий жир не тільки на п'ятій точці, а й домогтися тонусу всього тіла разом.

Стандартна тренування триває не менше години, з цього часу близько 15 хвилин - кардіоподготовка, а потім ви будете займатися силовим навантаженням. У тому числі вправи націлені на роботу з розтяжкою і сідницями. Ці заняття повторюйте по три рази на тиждень - через день.

Заняття починається з розминки. Вам слід підібрати будь-який подібний тренажер, наприклад - похила сходи, бігова доріжка і велотренажер.Якщо відповідних механізмів немає, то використовуйте степ-платформу і виконуйте прості вправи аналогічний комплексу аеробіки. При інтенсивному кардіо відмінно спалюються калорії. Якщо ж ви не хочете втрачати час - дізнайтеся ціни на підтяжку сідниць в будь сподобалася вам клініці. Сьогодні пластична хірургія воістину здатна творити чудеса.

Далі розглянемо вправи для підтяжок.

Перша вправа - для підтяжки сідниць вставайте на карачки, впираючись у підлогу колінами і ліктями. Опускаєте голову і піднімаєте праву ногу. Завдання - тримати ногу прямо і не гнути спину. Роблячи близько п'яти-шести повторів, ви відчуєте напругу в районі сідниць.

Наступна вправа - сідайте на підлогу, витягнувши ноги. Далі рухайтеся вперед, не використовуючи руки. Ви будете просуватися вперед і назад - це один з кращих способів зміцнити задні м'язи стегон.

Третя вправа - берете в руки гантелі, в залежності від своєї фізичної форми від 3 до 6 кг. Далі стаєте прямо, ставте руки на ширину плечей і згинайте їх в колінах. Руки з гантелями витягуються уздовж стегон, нахиляйтеся плавно і з зусиллям піднімайтеся. Цю вправу потрібно повторювати до 10 разів і вже скоро ви побачите результат.

Пункт четвертий - завершення тренування. Щоб м'язи не огрубіли необхідно зайнятися розтяжкою м'язів. Ставте ноги на ширину плечей, піднімайтеся на носки і повільно сідайте, широко розводячи коліна, щоб напружувалися м'язи сідниць.

Переглядів: 279 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar