20:57
Як лікувати токсикоз під час вагітності?

 

Лікування токсикозу має кілька варіантів. Не всі вони нешкідливі і дають результат. Завжди пам'ятайте про те, що хворобу краще не запускати, ніж раніше жінка їй займеться - тим краще.

Медикаментозне лікування - для цього використовуються десятки препаратів, є і загальновідома но-шпа, ряд вітамінів і мікроелементів, які повністю нешкідливі на будь-якому етапі вагітності.

Решта видів лікування досить небезпечні, а можуть бути навіть токсичними. Як боротися з токсикозом при вагітності - досить складне питання. У деяких випадках варто вдатися до медикаментозного лікування, якщо здоров'ю плода загрожує небезпека. Відзначимо, що воно повинно бути грамотним, проводитися тільки при стаціонарі. На жаль, іноді результату добитися дуже важко.

Стандартний процес лікування при вагітності закінчується успіхом досить швидко, тільки якщо він почався своєчасно.

 

Супроводжується такими ефектами: наростаюче зневоднення організму, активно прогресує зниження маси тіла, прогресує ацетонурія (протягом декількох днів), можливо яскраво виражена тахікардія, порушення роботи нервової системи, жовтий відтінок склер або шкіри.

Лікування токсикозу буде краще, якщо вагітна не буде різко вставати з ліжка. Краще з вечора заготовлювати біля ліжка печиво або жменю горіхів і з'їсти їх. Лікування даного захворювання при вагітності полягає в харчуванні потроху, протягом усього дня.

Крім того, при нудоті добре допомагає часте жування - як перекушування добре підійде лимон, горіхи, сухофрукти, м'ятні цукерки або мандарини.

Лікування токсикозу під час вагітності повністю виключає таку їжу, як шоколад, соління, смажене, а також продукти харчування, які довго перетравлюються.

Доведено, що вживання великої кількості вітаміну B6 - зменшує симптоми токсикозу, а значить необхідно вживати в їжу більше яєць, риби, курячого м'яса (без шкіри) і бобових. Крім того, велика кількість цього вітаміну міститься і в авокадо.

Лікування буде на порядок успішніше, якщо вживати корінь імбиру. Він також викликає протиблювотний ефект у людей. Аналогічно діють і продукти харчування, в яких міститься імбир - печиво і т.д.

Під час токсикозу їжа повинна бути легкою, але поживною, з вмістом всього необхідного для матері і плоду.

Переглядів: 247 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar