21:19
Інтернет магазин жіночого одягу від Кирила Гасилина

 

Кирило Гасилин - початківець дизайнер, який вже став відомий у вітчизняній індустрії моди. Свою першу колекцію він показав у Харкові, будучи ще студентом. Після цього протягом п'яти років ніхто не чув про нього. Однак, всі ці роки, початківець модельєр вивчав костюми, реставрував сукні з інших колекцій і працював з Олександром Васильєвим.

Після цього, Кирило стажувався у Dominique Sirop - який вважається продовжувачем високого шиття. Як зазначає сам дизайнер, багато речей від кутюр'є незалежно від часу відчуваються як живі.

Він не прагнув стати відомим, але вважає, що високе мистецтво - спосіб виразити себе. Його погляд помічає ледь видимі нюанси, дозволяє працювати з кольором і декором на зовсім іншому рівні.Перша колекція, яка зробила Кирила відомим, була проведена в Москві і називалася «Легенди фьорда». Вона навіяна спогадами про скандинавських казках. Кожен образ на цьому показі названий скандинавським ім'ям - Хельга, Герда, Ельвіра і супроводжувався поетичним описом.

 

Інтернет магазин Кирила Гасилина пропонує вам цю колекцію і безліч інших суконь від маестро. Весняна колекція Кирила - буйство кольорів і яскравих фарб. Впустіть у своє життя справжню весну!

На відміну від безлічі сучасних дизайнерів, Кирило прагне не до епатажності, а витримує стиль французьких Будинків Моди. Кожне його рішення приваблює своїм благородством, аристократичністю, якістю.Модельєр, завдяки своєму багатому досвіду, не з чуток знає що таке «високе шиття».

Сьогодні, в інтернет магазині ви зможете купити унікальну одяг під його власним брендом - Cyrulle Gassiline. Ці речі відразу впадають в очі, хоча вони і не пихаті. Швидше навпаки, вишукані сукні та штани виконані в стилі мінімалізму.

Дизайнер застосовує найтонші тканини і придумує власний крій, щоб його ідеї втілилися в спідницях, сукнях і брюках. Незвичайні колірні поєднання роблять цей одяг конкурентом найвідоміших брендів, в тому числі - з-за кордону.

Кирило завжди відкритий для нових тканин. Його одяг виконана з найкращих і найсучасніших матеріалів, комфортних на дотик і недорогих у виробництві. Превалюючий стриманий мінімалізм - відповідає всім останнім тенденціям моди сьогоднішнього дня.

Переглядів: 250 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar