21:11
Інноваційні розробки косметологів: ін'єкції і пластичні операції скасовуються

 

Дешелі - це косметика з Ізраїлю, інноваційні рецептури якої відкрили нову сторінку в боротьбі зі старінням шкіри.

Ізраїль - це не тільки унікальні природні ресурси, зокрема, ресурси Мертвого моря, але і батьківщина провідних брендів лікувальної косметики, а також країна багатьох наукових відкриттів в області косметології і особливо омолодження шкірних покривів.

Перед науково-дослідними лабораторіями в Ізраїлі, куди були запрошені кращі фахівці з усього світу, було поставлено складне завдання: створити косметичні препарати, які могли б конкурувати з такими засобами проти старіння шкіри як пластичні операції та ін'єкції, які в багатьох випадках дають негативні побічні ефекти .

 

Над вирішенням цього завдання дослідники працювали не один рік.Результатом стало відкриття, яке вразило світ: біологічно активнаdesheli косметика . До її складу входять:

  • 24-каратне золото;
  • вітамін В3;
  • гексил пептид-19;
  • екстракти трав.

Синергетичний ефект, досягнутий в результаті злиття всіх компонентів в єдину систему, дозволив посилити ефект препаратів у багато разів.Ефективно досягається не тільки відновлення структури шкірних покривів і тонусу шкіри, але і зміцнюються її захисні функції, нормалізується клітинний метаболізм, що сприяє довгостроковому ефекту косметичних препаратів від DeSheli.

Завдяки цим інноваційним розробкам, кожна жінка отримала можливість не тільки користуватися ефективними засобами для догляду за шкірою обличчя, тіла, а й виконувати відновлювальні та омолоджуючі процедури, ефективність яких дорівнює відвідування косметичного салону.

Представниці прекрасної статі можуть скористатися спеціально розробленими комплексами, що задовольняють всі запити нашої шкіри.У продажу є кілька варіантів наборів: догляд і омолодження шкіри обличчя, набори для догляду за волоссям та шкірою голови, догляд за тілом.

Кожен набір виконує кілька функцій: активізація клітинного метаболізму шкірного покриву, ефективна стимуляція до оновлення шкірного покриву, підтримання необхідного рівня вологості шкіри, необхідне харчування для клітин шкіри.

На офіційному сайті компанії можна прочитати результати всіх експериментів, що проводилися під час перевірки ефективності застосування засобів від бренду Дешелі, в яких брали участь жінки різного віку.

Переглядів: 251 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar