20:21
Гуарана amazonskaâ: Равлики і primenenie

 

З давніх часів відомі такі традиційні тонізуючі напої, як чай і каву, які швидко допомагають поповнити особисті запаси енергії.

Але порівняно недавно в нашій країні з'явилися зовсім нові енергетичні напої, що забезпечують неймовірний приплив сил, до складу всіх таких продуктів входить амазонская гуарана .

Розглянемо особливості і показання до застосування такого незвичайного інгредієнта, як гуарана.

Властивості і показання до застосування гуарани

Амазонська гуарана є прекрасним джерелом концентрованого гуаранина, який має ті ж властивості, що й кофеїн, але м'яко стимулює роботу нервової системи, а дія триває протягом 4-6 годин. При створенні ліків, напоїв та добавок на основі гуарани, застосовується лише екстракт, який отримують з насіння рослини.

Відповідно до досліджень учених, амазонская гуарана здатна підвищувати ясність розуму і настрій, знижувати стомлюваність, апетит, уповільнювати пульс. Ця рослина рекомендують застосовувати, як заспокійливий засіб при похміллі, наявності головного болю, при менструації, невралгії і так далі.

Амазонська гуарана дуже добре покращує процес обміну речовин, прискорює розщеплення жирів, активно стимулює розумову діяльність, стимулює сексуальну функцію, запобігає появі атеросклерозу і ефективно очищує печінку.

 

Добре стимулює серцево-судинну діяльність, підвищує витривалість і працездатність, що дуже затребуване при великих фізичних навантаженнях.

Гуарана надає знеболюючі дію на м'язи при фізичних навантаженнях, оскільки виводить з м'язових тканин молочну кислоту, тому екстракт рослини дуже затребуваний в спортивній медицині.

Результативність застосування амазонської гуарани науково доведена, якщо:

  • Використовувати її як стимулятор нервової системи і афродизіак.
  • Засіб для лікування діареї з метою зменшення апетиту і спалювання жирів.
  • Засіб, що знімає роздратування шкірного покриву.
  • Засіб, що запобігає виникненню таких захворювань, як дизентерія, малярія, атеросклероз.

При вживанні екстракту гуарани можлива поява побічних дій, до них відносять: безсоння, збудження, нудоту, збільшення частоти пульсу, судоми, головний біль, тремор, аритмію, блювоту, посилення мочеобразования і сечовипускання, високу дратівливість.

При виникненні будь-яких ефектів зі списку, потрібно обов'язково припинити прийом і проконсультуватися з лікарем. При цьому потрібно розуміти те, що різка відмова від гуарани при її тривалому щоденному прийомі може привести до появи головних болів і дратівливості.

Переглядів: 267 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar