21:57
Електроепіляція і її можливості

 

Небажана рослинність - поширена проблема багатьох жінок. Однак на сьогоднішній день існує безліч способів розпрощатися з нею.

Ніжна гладка шкіра - незамінний символ жіночності. Красу особи можуть порушити тільки волоски. Для їх видалення застосовується епіляція і депіляція. Перш ніж зупинити свій вибір на одному із способів, ознайомтеся з усіма перевагами і недоліками різних методів.

Звичайно, для різних частин тіла вони теж різні - але обличчя є, мабуть, найбільш проблемною областю. Перш за все, методи епіляції - більш затребувані для цієї області, так як після депіляції волосся відновлюються і стають більш жорсткими. Епіляція волосся чутливих ділянок краще довірити фахівцям. докладніше читайте тут.

Найчастіше процедурам схильні брови і «вусики». Традиційний варіант для боротьби з ними - пінцет. Даний вид епіляції дозволяє створити таку лінію брів, яка потрібна саме вам.

Ваксинг - швидший спосіб епіляції. При регулярному використанні, волосся стає ламким і тонкими - пам'ятайте про це, якщо хочете відростити брови більш густого типу. Сучасний центр епіляції пропонує на вибір будь-які методи, включаючи лазерну епіляцію. Він з успіхом застосовується і чоловіками і жінками. Епіляція лазером ведеться в салоні, дозволяє надовго позбутися від непотрібних волосся. Примітно, що лазерна установка добре допомагає боротися з жорсткими волосками.

В результаті гормональних труднощів багато жінок відчувають проблеми з рослинністю на обличчі. В такому випадку необхідно не тільки прибрати зайве, а й досягти результату, щоб в майбутньому зростання не тривав.

Сучасні центри, розташовані в місті Москва та інших великих центрів, має на озброєнні електроепіляцію. Вона здійснюється шляхом впливу невеликого струму на волосяну цибулини. Ми рекомендуємо застосовувати цей метод восени, так як влітку можливий запальний процес на обличчі. Як правило, ток мінімальної частоти практично непомітний для жінки.

У перший час після електрообробки шкіри, сліди не помітні. Але шкірні покриви починають гоїтися, і можна помітити невеликі точки, особливо на світлої шкіри. Що стосується кількості, то фахівець підбирає необхідний режим індивідуально, деяким жінкам достатньо п'яти разів, а іншим - близько десяти.

Переглядів: 295 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar